Wat kan ik allemaal met WordPress?

Je WordPress site is makkelijk uit te breiden met heel veel extra functies. Er zijn ruim 20.000 plugins beschikbaar. Inmiddels zijn er al meer dan 316 miljoen plugins gedownload. En de teller blijft lopen…

WordPress plugins

Dit zijn nog maar een aantal veel gebruikte WordPress plugins:

Zoekmachine optimalisatie

Op en top vindbaar in Google? Geen probleem met de ruim 400 zoekmachine plugins van WordPress. De SEO specialisten van Eigen & Wijze zetten alles in voor een toppositie in zoekmachines. 

Video’s

Informeer en overtuig je bezoekers met video’s en zorg voor een actieve beleving. Met deze WordPress plugin plaats je makkelijk video’s van bijvoorbeeld YouTube in je site. Video’s zorgen voor extra conversie, zoals het bestellen van een product of een offerte aanvraag.

Agenda

Cursussen op het programma, een open dag of een ander evenement? Met de agenda plugin toon je al je aankomende activiteiten overzichtelijk op je site. Evenementen aanpassen of toevoegen, doe je in een handomdraai.

Blog

Blogitems plaats je binnen een paar tellen online met je WordPress site. Niet voor niets maken miljoenen weblogs gebruik van WordPress. Met een blog hou je bezoekers makkelijk op de hoogte. En door regelmatig nieuwe items in je website te plaatsen, scoor je ook beter in zoekmachines. Een win-winsituatie dus! 

Social media

Maak je WordPress site persoonlijker met social media integratie. Naast de social media iconen en opties om te delen, zijn er binnen WordPress nog veel meer mogelijkheden. Door social media te integreren, bereik je eenvoudig een groot publiek.

Fotoboeken

Op een eenvoudige manier foto’s laten zien aan je bezoekers? Ook dat gaat heel eenvoudig. Upload 1 of meerdere afbeeldingen en WordPress maakt er direct een mooi galerij van.
Maak indruk met WordPress

Zet je bedrijf in de spotlights met deze en nog veel meer plugins. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij je graag wat we voor jou kunnen betekenen. 

Bel ons 058 216 44 65

Ontvang GRATIS en vrijblijvend de laatste nieuwtjes over o.a. WordPress in je mailbox!