WordPress ontwikkeling

Wil je ook een website in WordPress? Een uitstekende keuze! Eigen & Wijze denkt van A t/m Z en nog een stap verder met je mee. Van internetstrategie tot online marketing verzorgen wij het hele traject voor je.

Hoe bouwt Eigen & Wijze je WordPress site?


Voor de bouw van jouw WordPress website doorlopen we de volgende stappen:

1 Contentstrategie


Als eerste zetten we een gedegen contentstrategie uit. De basis voor online succes. Samen met jou analyseren we de huidige content. We maken een plan om de doelgroep te bereiken en doelstellingen te behalen.

2 Concept & design

Met de contentstrategie als leidraad gaan onze designers aan de slag. Met vele online verleidingstechnieken, creativiteit en 20 jaar ervaring maken zij er altijd een sprekend en uniek design van. Is het ontwerp naar wens? Dan starten we met de bouw.

3 Webdevelopment

Ingewikkelde HTML codes, PHP en meer van die termen. We gaan je er niet mee vermoeien. Onze programmeurs zorgen ervoor dat je website perfect wordt gebouwd in WordPress en voldoet aan alle eisen.

4 Online marketing


Je WordPress website staat online!
Nu is het tijd voor meer bezoekers. Alle Eigenwijzen zetten zich in om van jouw website een succes te maken. Dit doen we met:

  • Online verleiden met neuromarketing
  • Google AdWords
  • E-mailmarketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Social media
  • Resultaten meten
  • Internetconsulenten

5 Ondersteuning


Ook na het opleveren, blijven wij je ondersteuning geven. We meten regelmatig de resultaten en passen je WordPress website aan als het nodig is. En met vragen, staat ons support team altijd voor je klaar!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak!

Bel ons 058 216 44 65

Ontvang GRATIS en vrijblijvend de laatste nieuwtjes over o.a. WordPress in je mailbox!